Wat hebben we te vertellen.

Update Coranavirus

Door de recente ontwikkelingen over COVID-19/Coronavirus en de bijbehorende adviezen en maatregelen van de overheid, nemen wij als hondenschool onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op.

Opvoeden en trainen van honden blijft nodig, maar de overheid adviseert om het contact met anderen zo veel mogelijk te beperken en vermijden. Daarom zijn wij genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen en zo de verspreiding van het virus te beperken.

Gezondheid primeert en dus hebben we beslist om alle cursussen die reeds gestart zijn en die op de planning staan tot voorlopig 18 mei 2020 niet te laten doorgaan.

Wel blijven we steeds bereikbaar via email, telefoon en Whatsapp. Onze gegevens kan u hier terugvinden.


We danken iedereen voor het begrip.

Beoordelingen van onze klanten...

Manou (Bouvier)
Deze service is in geen enkele andere hondenschool te vinden. We vonden het heel fijn dat we met al onze vragen steeds terecht konden bij Isabelle en Marnick, voor of na de lessen.
Manou (Bouvier)
Fien (Jack Russell X)
Een passie voor honden, steeds op zoek naar de meest geschikte methode en een positieve houding die afstraalt op ons allemaal.
Fien (Jack Russell X)
Hasco (Border Collie)
De instructeurs hebben passie voor honden, zoeken altijd het beste en hun positieve houding straalt over op ons allemaal!
Hasco (Border Collie)

Onze partners