Wat hebben we te vertellen.

Update Coranavirus

Door de recente ontwikkelingen over COVID-19/Coronavirus en de bijbehorende adviezen en maatregelen van de overheid, nemen wij als hondenschool onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op.

Opvoeden en trainen van honden blijft nodig, maar de overheid adviseert om het contact met anderen zo veel mogelijk te beperken en vermijden. Daarom zijn wij genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen en zo de verspreiding van het virus te beperken.

Gezondheid primeert en dus hebben we beslist om alle cursussen die reeds gestart zijn en die op de planning staan tot voorlopig 18 mei 2020 niet te laten doorgaan.

Wel blijven we steeds bereikbaar via email, telefoon en Whatsapp. Onze gegevens kan u hier terugvinden.


We danken iedereen voor het begrip.

Beoordelingen van onze klanten...

Fien (Jack Russell X)
Een passie voor honden, steeds op zoek naar de meest geschikte methode en een positieve houding die afstraalt op ons allemaal.
Fien (Jack Russell X)
Aslan (Sarplaninac)
Een positieve ingesteldheid, het nodige geduld en les op maat van elke hond maakt dat ik kan worden zoals mijn baasjes willen dat ik wordt.
Aslan (Sarplaninac)
Lexie (Schnauzer)
Bij mijn maatje 10 jaar geleden was het al top en nu is het nog beter. Half uurtje enkele reistijd hebben mijn baasje en ik er dan ook graag voor over.
Lexie (Schnauzer)

Onze partners