Mag het nog wat meer zijn?

Een stapje verder

Na het succesvol voltooien van de 'basiscursus - Oog voor Honden' kunnen de hondjes zich verder ontplooien in de cursus 'Sociale Huishond'. Aangezien deze cursus kennis en kunnen vereist uit de cursus 'basiscursus - Oog voor Honden' is instroom van buitenaf niet mogelijk. In tegenstelling tot de cursus 'basiscursus - Oog voor Honden' gaan we hier veel meer praktisch aan de slag. De pups van weleer zijn al stilaan uitgegroeid tot volwaardige pubers en vandaar dat de duur van de lessen ook wordt opgetrokken tot 50 minuten en dit éénmaal per week, gedurende tien weken. Heb je er na de 'basiscursus - Oog voor Honden' nog niet genoeg van dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Hond met luisterend oor

De cursusindeling

In deze cursus wordt er tijdens de training gewerkt aan het behouden van de aandacht met andere honden in de buurt. Deze manier van werken zal er voor zorgen dat de kans dat je hond de oefening uitvoert in eender welke omgeving veel groter is. De gekende oefeningen van de basiscursus worden verbeterd en uitgebreid. De volgoefeningen zullen door elkaar verlopen, slalom tussen andere honden en andere honden worden gepasseerd. Tevens worden tempowisselingen tijdens het volgen ingebouwd en ga je wendingen aanleren. Het hierkomen vanuit zit en wacht ga je nu afgelijnd uitvoeren. De oefening ‘naast’ wordt opgebouwd. Om nieuwe oefeningen aan te leren maak je steeds weer gebruik van de clicker.

Na afronden van deze cursus kun je het gehoorzaamheidstraject verder volgen of de sportlessen aanvatten.

Praktische informatie

Voor wie

Iedereen die geslaagd is voor de 'Basiscursus - Oog voor Honden'.

Wanneer

Eénmaal per week 50 minuten praktijk. Dag en uur worden bepaald per lessenreeks, eens gekozen geldt dit voor het gehele verder verloop van de lessenreeks.

Kostprijs

125 euro inclusief B.T.W. Dit omvat tien lessen praktijk van 50 minuten onder begeleiding van een erkend Martin Gaus instructeur.

Inschrijven

Nieuwe startdata

Donderdag 09/08/2018 om 19u30

Beoordelingen van onze klanten...

Noor (Riesenschnauzer)
Zeer leerrijk. Enthousiaste en ervaren instructrice met voldoende aandacht voor mij als individu alsook voor mijn baasje.
Noor (Riesenschnauzer)
Stichel (Novia Scotia Duck Toller Retreiver)
We werden persoonlijk begeleid met de nodige tips en trics aangepast aan elke deugniet! Elke vraag werd beantwoord en we voelden ons thuis. We zijn dus zeer tevreden.
Stichel (Novia Scotia Duck Toller Retreiver)
Odilon (Border Collie)
Er wordt op een hele aangename manier en in een perfecte omgeving les gegeven. Dit geldt zowel voor de praktijk als de theorieles. Tijdens de theorie vond ik dat de videobegeleiding het extra duidelijk maakte.
Odilon (Border Collie)

Onze partners