Kort maar krachtig!

Frisbee

Bij het spelen van dog frisbee gooi jij een frisbeeschijf en is het de bedoeling dat je hond die schijf opvangt. Je gooit met een speciale techniek en zoals bij eigenlijk alle vormen van hondensport is het samenwerken met de hond en de band die daardoor ontstaat, hetgeen dat deze sport zo mooi maakt.

Je hond leren frisbee spelen is leuk en zeker de moeite waard. Het is een geweldige manier om tijd met je hond door te brengen en nog sportief ook. Sommige honden hebben frisbee meteen onder de knie en anderen hebben er even wat tijd voor nodig. Echter bijna elke hond kan het leren! Voorwaarde natuurlijk is wel dat de hond over de nodige conditie beschikt en voldoende fit blijkt te zijn.

Worpen worden altijd eerst geoefend zonder hond. Voldoende spin (draai in de frisbee), plaatsing en timing zijn erg belangrijk. Er zijn tot wel honderden verschillende worpen binnen de freestyle, wat het frisbeeën enorm veelzijdig maakt. Je bent nooit uitgeleerd en oefening baart kunst.

Deze workshop wordt verzorgd door Daan Krieken meervoudig Belgisch- en Europeeskampioen en tweevoudig wereldkampioen. Actief in de sport sinds 2010 en houder van diverse diploma's en getuigschriften van stages en workshops in binnen- en buitenland. Snel zijn is dus de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Praktische informatie

Wanneer

Zondag 27 Mei 2018 volzet.

Zondag 17 Juni 2018 van 10u tot 16u.

Kostprijs

65,00 euro inclusief B.T.W. en lunch.

Inschrijven

Extra info

Maximum 6 deelnemers met hond.
Workshop onder professionele begeleiding van Daan Krieken.

Beoordelingen van onze klanten...

Orlina (Golden Retreiver)
In deze cursus leg je met uitstekende begeleiding de perfecte basis voor een goede relatie met je hond: een aanrader voor alle baasjes!
Orlina (Golden Retreiver)
Odilon (Border Collie)
Er wordt op een hele aangename manier en in een perfecte omgeving les gegeven. Dit geldt zowel voor de praktijk als de theorieles. Tijdens de theorie vond ik dat de videobegeleiding het extra duidelijk maakte.
Odilon (Border Collie)
Hasco (Border Collie)
De instructeurs hebben passie voor honden, zoeken altijd het beste en hun positieve houding straalt over op ons allemaal!
Hasco (Border Collie)

Onze partners