Bekijk het eens anders.

Impuls controle

Tijdens deze lessenreeks wordt gewerkt aan zelfbeheersing. Niet enkel je hond maar ook jij zal je moeten leren beheersen om je hond zelf de juiste keuzes te laten maken. Het is belangrijk dat een hond zijn rust kan vinden en dat hij zelfstandig leert nadenken. Je leert letten op de lichaamstaal van je hond om te kijken of er echt rust is. Als een team ga je met hond aan de slag om de oefeningen op te bouwen waarbij er wederzijds vertrouwen ontstaat. Deze manier van trainen zal de band met je hond enorm versterken. In impuls controle deel 1 (IC1) werk je aan rust en zelfbeheersing. In deel 2 (IC2) werk je aan focus en krijg je meer dynamische oefeningen.

Praktische informatie

Voor wie

Impuls controle 1 iedereen die geslaagd is voor de 'Basiscursus - Oog voor honden'. Impuls controle 2 iedereen die reeds heeft deelgenomen aan de korte lessenreeks 'Impuls controle 1' en Impuls controle 3 iedereen die reeds heeft deelgenomen aan de korte lessenreeks 'Impuls controle 2'.

Wanneer

Eénmaal per week 50 minuten praktijk op zaterdag van 9u tot 9u50. Aangezien het gaat om een korte lessenreeks omvat een lespakket vijf lessen.

Kostprijs

65 euro inclusief B.T.W. Dit omvat vijf lessen praktijk van 50 minuten onder begeleiding van een erkende Martin Gaus instructeur. Zelf meebrengen een dekentje of matje waar de hond op kan gaan liggen, veel kleine beloningssnoepjes en een makkelijk heuptasje waar je snel in kan om beloningen te geven.

Nieuwe startdata

Impuls Controle 1:
Voorlopig geen startdata bekend.
Impuls Controle 2:
Voorlopig geen startdata bekend.
Impuls Controle 3:
Voorlopig geen startdata bekend.

Beoordelingen van onze klanten...

Bob (Labradoodle)
Binnen kunnen trainen bij slecht weer, wat een luxe! De kleine groepjes zorgen voor een minimale spanning zodat ik met ten volle op mijn baasjes kan concentreren.
Bob (Labradoodle)
Hasco (Border Collie)
De instructeurs hebben passie voor honden, zoeken altijd het beste en hun positieve houding straalt over op ons allemaal!
Hasco (Border Collie)
Aslan (Sarplaninac)
Een positieve ingesteldheid, het nodige geduld en les op maat van elke hond maakt dat ik kan worden zoals mijn baasjes willen dat ik wordt.
Aslan (Sarplaninac)

Onze partners