Bekijk het eens anders.

Impuls controle

Tijdens deze lessenreeks wordt gewerkt aan zelfbeheersing. Niet enkel je hond maar ook jij zal je moeten leren beheersen om je hond zelf de juiste keuzes te laten maken. Het is belangrijk dat een hond zijn rust kan vinden en dat hij zelfstandig leert nadenken. Je leert letten op de lichaamstaal van je hond om te kijken of er echt rust is. Als een team ga je met hond aan de slag om de oefeningen op te bouwen waarbij er wederzijds vertrouwen ontstaat. Deze manier van trainen zal de band met je hond enorm versterken. In impuls controle deel 1 (IC1) werk je aan rust en zelfbeheersing. In deel 2 (IC2) werk je aan focus en krijg je meer dynamische oefeningen.

Praktische informatie

Voor wie

Impuls controle 1 iedereen die geslaagd is voor de 'Basiscursus - Oog voor honden'. Impuls controle 2 iedereen die reeds heeft deelgenomen aan de korte lessenreeks 'Impuls controle 1' en Impuls controle 3 iedereen die reeds heeft deelgenomen aan de korte lessenreeks 'Impuls controle 2'.

Wanneer

Eénmaal per week 50 minuten praktijk op zaterdag van 9u tot 9u50. Aangezien het gaat om een korte lessenreeks omvat een lespakket vijf lessen.

Kostprijs

75 euro inclusief B.T.W. Dit omvat vijf lessen praktijk van 50 minuten onder begeleiding van een erkende Martin Gaus instructeur. Zelf meebrengen een dekentje of matje waar de hond op kan gaan liggen, veel kleine beloningssnoepjes en een makkelijk heuptasje waar je snel in kan om beloningen te geven.

Nieuwe startdata

Impuls Controle 1:
Voorlopig geen startdata bekend.
Impuls Controle 2:
Voorlopig geen startdata bekend.
Impuls Controle 3:
Voorlopig geen startdata bekend.

Beoordelingen van onze klanten...

Cash (Landseer E.C.T.)
Een service die in geen enkele andere hondenschool te vinden is. Mijn coaches konden ten alle tijde met al hun vragen zowel bij Isabelle als Marnick terecht.
Cash (Landseer E.C.T.)
Manou (Bouvier)
Deze service is in geen enkele andere hondenschool te vinden. We vonden het heel fijn dat we met al onze vragen steeds terecht konden bij Isabelle en Marnick, voor of na de lessen.
Manou (Bouvier)
Milo (Border Collie)
Het zijn kleine groepen waardoor iedere hond en baasje goed begeleid wordt. Er is geen druk wanneer jouw hondje net iets trager is in aanpak zodat je kan volgen aan het tempo van jouw hond.
Milo (Border Collie)

Onze partners