Bekijk het eens anders.

Impuls controle

Tijdens deze lessenreeks wordt gewerkt aan zelfbeheersing. Niet enkel je hond maar ook jij zal je moeten leren beheersen om je hond zelf de juiste keuzes te laten maken. Het is belangrijk dat een hond zijn rust kan vinden en dat hij zelfstandig leert nadenken. Je leert letten op de lichaamstaal van je hond om te kijken of er echt rust is. Als een team ga je met hond aan de slag om de oefeningen op te bouwen waarbij er wederzijds vertrouwen ontstaat. Deze manier van trainen zal de band met je hond enorm versterken. In impuls controle deel 1 (IC I) werk je aan rust en zelfbeheersing. In deel 2 (IC II) werk je aan focus en krijg je meer dynamische oefeningen.

Praktische informatie

Voor wie

Impuls controle I iedereen die geslaagd is voor de 'Basiscursus - Leren samenwerken'. Impuls controle II iedereen die reeds heeft deelgenomen aan de korte lessenreeks 'Impuls controle I'.

Wanneer

Eénmaal per week 50 minuten praktijk op zaterdag van 9u tot 9u50.

Impuls controle I:
03/02 - 17/02 - 24/02 - 03/03 - 10/03

Impuls controle II:
17/03 - 24/03 - 31/03 - 07/04 - 14/04

Kostprijs

60 euro inclusief B.T.W. Dit omvat vijf lessen praktijk van 50 minuten onder begeleiding van een erkende Martin Gaus instructeur. Zelf meebrengen een dekentje of matje waar de hond op kan gaan liggen, veel kleine beloningssnoepjes en een makkelijk heuptasje waar je snel in kan om beloningen te geven.

Inschrijven

Nieuwe startdata

Impuls controle I:
Zaterdag 03 februari 2018

Impuls controle II:
Zaterdag 17 maart 2018

Beoordelingen van onze klanten...

Lexie (Schnauzer)
Bij mijn maatje 10 jaar geleden was het al top en nu is het nog beter. Half uurtje enkele reistijd hebben mijn baasje en ik er dan ook graag voor over.
Lexie (Schnauzer)
Fee (Labradoodle)
Een echte hondenSCHOOL! Er wordt niet alleen gezegd hoe ik iets moet leren maar waarom ik het zo moet leren. Echt super als iedereen elkaar begrijpt.
Fee (Labradoodle)
Tiebe (Schapendoes)
Top! Topper! Topst!
Tiebe (Schapendoes)

Onze partners